Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Οδηγός και tips για χρήστες windows 8 (part 1)


Γειά σας, αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση που κάνω από την δημιουργία του blog μου. Σήμερα θα απευθυνθώ στους χρήστες που αναβάθμισαν το λειτουργικό τους σύστημα σε windows 8.

Ξέρω πως στην αρχή μπορεί να σας φαίνονται λίγο παράξενα λόγο του καινούργιου design που έχουν παραπέμποντας σε tablet pc αλλά έχουν πολλά πλεονεκτήματα όπως και μειονεκτήματα σχετικά με τις άλλες εκδόσεις windows που θα δούμε σε άλλη ανάρτηση.






1) Που βρίσκετε η επιλογή "Όλα τα προγράμματα"?
Κάνουμε δεξί κλικ (στο κενό) στην οθόνη έναρξης και κάτω δεξιά μας εμφανίζετε η επιλογή "Όλα τα προγράμματα". Μπορείτε επίσης να μεταφερθείτε στην οθόνη των εφαρμογών πατώντας win + Q.


μετά μας μεταφέρει στη θέση που υπάρχουν όλα τα προγράμματα. Και αν θέλετε να αναζητήσετε κάποιο αρχείο, φάκελο, πρόγραμμα ή ρύθμιση μπορείτε να ξανακάνετε δεξί κλικ στην οθόνη των εφαρμογών και όχι της έναρξης, και θα σας εμφανίσει δεξιά στην οθόνη σας το πλαίσιο της αναζήτησης και από κάτω τις προτιμήσεις της αναζήτησης.



2) Που βρίσκετε το shutdown (τερματισμός λειτουργίας)?
Πηγαίνοντας απλά τον δείκτη του ποντικιού σε μια γωνία στην δεξιά πλευρά της οθόνης μας εμφανίζεται μια μπάρα στην οποία πατάμε το εικονίδιο ρυθμίσεις (1) και έπειτα επιλέγουμε το εικονίδιο (Power ή Λειτουργία) (2) και επιλέγουμε από εκεί είτε να τερματίσει είτε να κανει επανεκκίνηση. Μπορείτε να πατήσετε win + C για να πάτε απευθείας στην μπάρα.



Η συνέχεια στο επόμενο μέρος (Part 2).
Για ερωτήσεις σχετικά με τα παραπάνω μην διστάσετε να αφήσετε τα σχόλιά σας ή μπορείτε να μου στείλετε e-mail στην διεύθυνση georgegate71996@gmail.com.
Part 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου